Хіти тижня. Обзивали "шісткою" і "стукачем": Друзі дніпровського стрільця, який розстріляв товаришів по службі, розповіли нові подробиці

У Дніпрі 20-річний Артемій Рябчук розстріляв п'ятеро нацгвардійців та п'ять поранив у караульному приміщенні на території заводу "Південмаш". Всі, хто знає хлопця, здивовані таким його вчинком і вважають, що Артемія могли до цього довести. Про це вони розповіли "КП в Україні", передають Патріоти України.

Друзі 20-річного Артема шоковані таким його вчинком, оскільки знають його урівноваженим та не агресивним. Вони розповідають, що хлопець був товариським, позитивним, грав на піаніно, брав участь у шкільних олімпіадах, у майбутньому хотів працювати агрономом.

"Не пив, не курив, не лаявся і дуже не любив, щоб при ньому нецензурно висловлювалися"

Артем народився та виріс у селі Броски Ізмайлівського району Одеської області. У населенному пункті всі знають одне одного. Тут досі не вірять у те, що позитивний хлопчик Артем, яким його пам'ятають місцеві, здатний на розправу.

"Я працювала разом із Артемом. Він завжди був нормальною людиною. Що там у нього трапилося і чому він так вчинив – не уявляю! Він був адекватним та людяним хлопцем. Не пив, не курив, не лаявся матом і дуже не любив, щоби при ньому нецензурно висловлювалися. Він порядний у цьому плані. Напевно, побачив світ з іншого боку – і стався шок. Артем сам пробивався у житті і нічого не боявся. А ще був неймовірно сильний фізично і дуже хотів служити в армії. Мабуть, там його щось зламало – тому він так вчинив", - розповіла колишня співробітниця Артема, яка не захотіла називати своє ім'я та місце роботи.

Сусід хлопця теж відгукується про нього позитивно і говорить, що те, що він скоїв, для нього невластиве. "Я знаю Артема з дитинства: він мій сусід. На нього ці дії взагалі не схожі. Не уявляю, як треба було роздратувати Артема, щоб він пішов на таке. Хлопець – із віруючої родини. Разом із рідними постійно ходили на церковні служби. Вів взірцевий спосіб життя – не пив, не курив, не ходив на дискотеки. Завжди був товариський та позитивний. Його тато помер кілька років тому, а мама завжди була домогосподаркою. Ще є сестра – вона поїхала до Росії та вийшла там заміж", - розповідає сусід.

За його словами, те, що Артем не мав друзів, як зараз пишуть деякі ЗМІ, – неправда. Він мав багато друзів, ні кине конфліктував, і в армію пішов добровільно.

"Кілька місяців тому спілкувався з його мамою. Розпитував, як там Артем. Вона відповіла, що синові все подобається. Говорила, що незабаром у нього має з'явитись новий суворий комбат, який любить дисципліну", - згадує сусід сім'ї Артема Рябчука. Знайомі хлопця впевнені, матері він розповідав не все.

Обзивали "шісткою" та "стукачем"

За словами однокласниці Артема, в армії в хлопця стався неприємний інцидент, після якого його стали обзивати "стукачем" та "шісткою".

"Артем дуже добре навчався у коледжі, був неконфліктною людиною, йшов на червоний диплом, хоча відмінником не став. І викладачі, і директор ставилися до нього чудово. При цьому він займався музикою, грав на піаніно, виступав, їздив на конкурси, брав участь в олімпіадах. Я з ним провчилася 4 роки. Спілкувалися ми добре. Артем ніколи ні на кого не підвищував голос, ніхто на нього не скаржився. Так, були такі моменти - якщо йому хтось скаже щось неприємне, він у відповідь не змовчить. Але так сьогодні роблять майже всі", - розповідає однокласниця.

Після армії хлопець мріяв стати агрономом. Однокласники планували зустріч цього року. Він спілкувався з хлопцями і розповідав. що товариші по службі почали його цькувати, обзивали "шісткою" та "стукачем". Друзі припускають, що Артем не зміг цього витримати. Нагадаємо, що Дніпрі в ніч проти 27 січня солдат-строковик розстріляв товаришів по службі: кількість вбитих зросла до п'яти, стільки ж поранено.

"То шо ти робиш то не "іскуство". А повна х**ня!": Соня Морозюк хотіла вразити підписників процесом написання картини, але щось пішло не так

четвер, 18 квітень 2024, 20:44

Вулична художниця, одіозна екснаречена Романа Гринкевича Соня Морозюк у себе в Instagram виклала відео, на якому показала, як створює нову картину. І – очікувано нарвалась на хвилю хейту, передають Патріоти України. На початку процесу Соня у рукавичках...

"Йому було прикро через позицію доньки": Ані Лорак відмовилася співати патріотичні пісні на слова свого батька

четвер, 18 квітень 2024, 20:32

«Певно, не дозволили продюсери», – здогадується пані Валентина. Мирослав дуже любив свою доньку Кароліну, говорить його колега. Валентина Макогон розповіла, що до 2014 року Кароліна спілкувалася з батьком, навіть допомагала йому фінансово. «Як їхні сто...