Хіти тижня. Очам важко повірити: Батько зафільмував, як "привид" затягує його дитину під ліжко (відео)

В мережі став надзвичайно популярним відеоролик з дитячої кімнати, на якому показано, як якась незрозуміла сила начебто тягне дитину під ліжко. Про це пише видання Mirror, передають Патріоти України.

За словами Джоша - батька дівчинки, він зафіксував жахливий момент, як "привид" тягне його малюка під ліжко. На кадрах із дитячої спальні видно, як дівчинка лежить на краю ліжка і грається зі своїми іграшками, а о 23:37 - відповідно до позначки часу на відео - стається щось дивне.

Джош завантажив відео на TikTok з підписом: "Мою дочку тягнуть під ліжко... Дружина думає, що вона повзла, але її щось потягло".

Чоловік вважає, що ці моторошні кадри свідчать про "паранормальну діяльність" у спальні його маленької дівчинки. Він навіть згадав, що люди йому говорили "віддати ключі від будинку привиду і піти".

З моменту публікації відео в соцмережах його переглянули майже 8 мільйонів разів і глядачі не можуть повірити в те, що вони бачать. Однак деякі припускають, що дитина гралася з іграшками на краю свого ліжка і в якийсь момент просто різко опустилася.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...