Хіти тижня. Очікування знаку небес: Протоієрей ПЦУ передрік кінець "русского міра" в переддень Великодня

Протоієрей Православної церкви України, настоятель Свято-Миколаївського храму (м. Полтава) Олександр Дедюхін заявив, що, якщо на Великдень у Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі не буде сходження Благодатного Вогню, це принесе "кінець "русскому міру", зазначають Патріоти України.

"Благодатний Вогонь не сходить – його запалюють. Це стародавній обряд. Особливо популярним він став 2002 року, коли НТВ викупило права трансляції. Якщо Вогонь не зійде у прямому ефірі НТВ, це точно буде кінець "русского міра", – стверджує священнослужитель.

У цьому контексті протоієрей наголосив, що "Бог творить дива, але не на потіху людям. Так, це обман. Але наша віра не на тому ґрунтується".

Коментуючи висловлювані побоювання про те, що нібито відсутність Благодатного Вогню буде ознакою народження антихриста, він сказав: "У Біблії особливо нічого не сказано про народження антихриста, але про його воцаріння сказано у 13 главі "Одкровення".

"У Писанні написано, що антихрист запанує, коли "через беззаконня любов багатьох охолоне". Але поки у нас є любов, нам антихрист не страшний", – заявив протоієрей.

У той же час він додав: "Воцаріння антихриста – дуже добра ознака для християн, бо написано, що антихрист правитиме 3,5 роки, а потім буде пришестя Ісуса Христа".

Джерело: Обозреватель

Альо, Кличко! Столична влада своєю бездіяльністю сприяє втраті комплексу унікальних артефактів Київської Русі на Поштовій площі

неділя, 5 травень 2024, 5:00

Безцінні пам'ятки 1000-літньої історії зроблені археологами під час реконструкції Поштової площі потребують термінової консервації, про що добре відомо "батькам міста". Однак шість років КМДА та мер не спромоглися зробити обіцяні роботи та заснувати музей

У Міноборони України пояснили, як оскаржити висновок ВЛК в досудовому порядку

неділя, 5 травень 2024, 3:25

Обмежено придатні військовозобов'язані і не тільки можуть оскаржити висновок ВЛК через комісії вищого порядку і через суд. Про це йдеться в коментарі директора Департаменту охорони здоров’я міністерства оборони України Оксани Сухорукової в ефірі телема...