Хіти тижня. Одеська "олениха" "прославилась" на всю країну: Пасажири трамваю розгойдали авто "героїні паркування" і розблокували колію (відео)

Поліція відреагувала на відео і з’ясувала, кому належить авто. На порушницю чекає штраф.

Пасажири і водій трамваю розгойдали авто порушниці і звільнили заблоковану колію, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Одеські комунальники виклали в мережу відео камер спостереження, як біля Привозу кермувальниця паркується впритул до трамвайних рейок і йде собі геть. Згодом туди під’їжджає трамвай і виявляється заблокованим. Спочатку водій та пасажири чекали на власницю машини. Терпець урвався, тому всі разом вирішили посунути автівку. Врешті-решт проїзд було розблоковано і трамвай продовжив рух.

Кермувальниця з’явилася лише за дві години, спокійно сіла в авто і поїхала далі, навіть не підозрюючи, що незабаром прославиться на всю Одесу. А тепер вже й на всю Україну, після того, як комунальники змонтували з відео цілий кліп, додали туди фрагменти відомих фільмів і нині ролик б’є рекорди переглядів.

Поліція відреагувала на відео і з’ясувала, кому належить авто, – на порушницю чекає штраф.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...