Хіти тижня. Одеські активісти громлять клуб, в якому російський репер осквернив пам'ять жертв пожежі (відео)

У день жалоби, в нічному клубу «Палладіум» виступив російський репер Моргенштерн, який під час свого виступу закликав замість дня жалоби влаштувати день крику.

Після цього дане повідомлення просто «розірвало» всі ЗМІ, які із зрозумілих причин обрушилися з критикою на «співака», передають Патріоти України з посиланням на Інфопорт.

На що останній, зробив різку заяву:

Це стало останньою краплею і національні проукраїнські активісти оголосили йому справжню війну. Група в пів сотні людей захопила і перетворила майданчик, де виступав скандальний репер в смітник.

Група молодих людей увірвалася в приміщення клубу та готелю, поламала меблі та інші предмети інтер'єру. Після цього на всіх вікнах були зроблені написи з балончиків, запалені фаєри. Акція протесту триває.

"У нас біда": Помер письменник і громадський діяч Дмитро Капранов

вівторок, 16 квітень 2024, 15:30

У віці 56 років раптово помер український письменник, публіцист, громадський діяч та блогер Дмитро Капранов. Разом з братом-близнюком Віталієм Капрановим вони були ведучими YouTube-каналу "ім. Т.Г. Шевченка" та видавали історичну літературу. Про смерть...

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...