Хіти тижня. "Одягнулась, намалювалась…": Популярна телеведуча розбурхала мережу новим фото

Сексуальним фото Нікітюк показала, як готується до наступної бесіди з Джаредом Лето та відмітила артиста на знімку.

Леся Нікітюк

Українська телеведуча Леся Нікітюк вкотре розбурхала мережу. Зірка показала сексуальне прозоре вбрання, яке підкреслило її струнку фігуру, передають Патріоти України.

Знімок з'явився на офіційній інстаграм-сторінці телеведучої. Леся Нікітюк звабливо позувала, хизуючись своїми формами у світлому топі та спідниці з великим розрізом. Сексуальності кадру додавала зачіска з ефектом мокрого волосся та прозорі вставки на вбранні.

Вже у дописі телезірка вирішила пожартувати з нещодавньої події. Лесі Нікітюк, як і кільком іншим вітчизняним артистам, зателефонував соліст гурту 30 Seconds To Mars Джаред Лето. 12 днів він перебував на медитації в пустелі, тому днями дізнався про пандемію коронавірусу. Своїм дзвінком у прямому ефірі хотів звернутись до прихильників, аби ті дотримувались порад ВООЗ та залишались на карантині. Однак Леся Нікітюк не була готова до розмови з кумиром. Вона розгубилась та сказала: "Ти подзвонив мені, дурачок. Треба терміново розпустити волосся. Чому я не нафарбована?"

Сексуальним фото Леся Нікітюк показала, як готується до наступної бесіди з Джаредом Лето та відмітила артиста на знімку. "Одягнулась, намалювалась… Поки не дзвонив", – з гумором написала вона.


Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...