Хіти тижня. Одна з найпопулярніших співачок сучасності офіційно розірвала стосунки зі своїм чоловіком

30-річна Адель переживає складний період у своєму житті, адже у січні 2019 року вона повідомила, що закриває музичний бізнес і залишає сцену.

АдельОдна з найпопулярніших співачок сучасності Адель розірвала стосунки зі своїм чоловіком. Іноземні ЗМІ повідомили, що самі представники британської виконавиці заявили про її розлучення з Саймоном Конецьким, передають Патріоти України.

Ймовірно, 30-річна Адель переживає складний період у своєму житті, адже у січні 2019 року вона повідомила, що закриває музичний бізнес і залишає сцену. Таке рішення було обумовлено тим, що вона хоче приділяти більше часу своєму синові.

Пізніше вона та її подруга Дженніфер Лоуренс були помічені в гей-барі, де трохи перебрали з алкоголем, а тепер видання The Associated Press повідомило про її розлучення з 45-річним Саймоном Конецьким.

Цю інформацію підтвердили самі представники популярної співачки. За їхніми словами, Адель хоче виховувати свого сина в любові, а стосунки, ймовірно, були далекими від ідеальних, тому подружжя зробило радикальний вибір. Також представники зазначили, що Адель і Саймон просять про приватність, тому більше коментарів давати не будуть.

Адель та її колишній чоловік Саймон Конецький

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...