Хіти тижня. Одній людині відірвало голову, інші у важкому стані: У Києві мотоцикліст кинув у маршрутку вибухівку (відео)

Внаслідок інциденту на Проспекті Перемоги на виїзді з Києва утворився великий затор.

У Києві на Житомирській трасі 6 листопада на повороті на спорткомплекс "Чайка" мотоцикліст кинув на дах автомобіля вибуховий пристрій і зник. За попередніми даними, загинула 1 людина, ще багато зазнали поранень. Також зачепило близько 5 автомобілів, що стояли перед світлофором на червоний сигнал. Про це повідомляє dtp.kiev.ua у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України.

На місце інциденту прибули 4 карети швидкої медичної допомоги, рятувальники, поліція та вибухотехніки. За даними видання "Главком", загинула 1 людина, якій відірвало голову, ще 2 постраждалих забрали до лікарні.

Правоохоронці ввели оперативний план "Перехоплення" для пошуку зловмисника. Внаслідок інциденту на Проспекті Перемоги на виїзді з Києва утворився великий затор. Тож водіям радять не їхати в тому напрямку.

Що кажуть у поліції?

У поліції підтвердили загибель 1 людини – водія автомобіля. Там також підтвердили, що ще 2 людей зазнали поранень. Попередньо відомо, що невідомий на мотоциклі під’їхав до автомобіля Mercedes-Benz та поклав на дах авто невстановлений предмет. Після того, як мотоцикліст поїхав з місця події, предмет вибухнув.

За даними видання УНН, це авто належить мешканці столиці 1985 року народження. Проте наразі не відомо, хто саме перебував у салоні авто в момент вибуху. Вибуховою хвилею автомобілю занесло дах. За даними видання "Еспресо", люди, які перебували в цьому авто, залишилися живими.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...