Хіти тижня. Одному зламали щелепу: У Москві жорстоко побили агентів Путіна (відео)

Бійка нібито почалася через те, що один із співробітників спецслужби занадто довго був у туалеті.

У столиці Росії, Москві, сталася масова бійка, в ході якої були побиті двоє співробітників ФСБ. Відповідне відео було опубліковано на Youtube каналі "Baza", передають Патріоти України.

Як повідомляється, бійка нібито почалася через те, що один із співробітників спецслужби занадто довго перебував у туалеті. "Офіцери ФСБ Тимур Соколов і Роберт Чатурян стали жертвами, мабуть, найдивніших барних розборок в історії. Вони не співали погані пісні, не замовляли негативну музику і навіть не чіпали чужих жінок. Роберт Чатурян всього лише сходив в туалет, а коли вийшов звідти, на нього напали. Ударили в обличчя відразу, без зайвих розмов. Роберт лише встиг запитати: "За що?" - і почув: "Скільки можна там сидіти було?", - йдеться у підписі до відео.

Обидва співробітника ФСБ були серйозно побиті. Тимур Соколов отримав травми голови і обличчя, у нього зламана щелепа. Роберт Чатурян постраждав менше. Порушено кримінальну справу.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...