Хіти тижня. "Один уже помер в сауне с проститутками": Шнуров висміяв патріарха Кирила, мережа у захваті

Користувачі соцмережі погодилися зі словами співака і написали під віршем музиканта, що також не довіряють патріарху Кирилу.

Російський музикант і співак Сергій Шнуров опублікував вірш про патріарха Московського і всієї Русі Кирила, який нещодавно спростував чутки про своє багатство. Твір з'явився на сторінці артиста в Instagram, передають Патріоти України.

Нагадаємо, нещодавно єпископ Російської православної церкви заявив, що в новинах говорять жахливі речі про розкіш священнослужителів, щоб вони перестали говорити Божу правду. "Як тільки будемо говорити те, що приємно чути сильним світу цього, ніякої критики на адресу Церкви не буде, все моментально зникне, на руках носити будуть", – зазначив патріарх Кирило.

Проте Шнуров не повірив словам єпископа РПЦ і висміяв його у вірші. "На руке часы за тыщи, Крест торчит из Роллс-Ройса. Ты, мирянин, Бога бойся, Обретёт, кто духом нищий. Что вы взяли за манеры, Начитавшись глупостей? Это все вопросы веры, Батюшки же вне страстей", – написав музикант.

Користувачі соцмережі погодилися зі словами співака і написали, що також не довіряють патріарху Кирилу.

Скриншот коментарів

Скриншот коментарів

Скриншот коментарів

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...