Хіти тижня. Один з найуспішніших виконавців в історії: Помер легендарний американський співак (відео)

Через пандемії COVID-19 сім'я Роджерса прийняла рішення не влаштовувати пишні похорони. З ним попрощаються тільки близькі родичі.

У п'ятницю, 20 березня, в своєму будинку в місті Сенді-Спрінгз, штат Джорджія, помер знаменитий американський співак Кенні Роджерс. Йому був 81 рік, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Поруч з ним знаходилися близькі. Відомо, що останні роки Роджерс тяжко хворів. Деякий час він провів у хоспісі, звідки його незадовго до смерті забрали.

За свою довгу кар'єру Кенні випустив велику кількість альбомів. Він співав у різних жанрах - кантрі, джаз, блюз. Але всюди йому супроводжував успіх. У всьому світі було продано більше 100 мільйонів дисків з записами співака. Це робить його одним з найуспішніших виконавців в історії. В різний час в національному хіт-параді США в першій десятці побували 120 пісень у виконанні Роджерса. Він також був відомий своїми дуетами з іншими відомими музикантами, наприклад, з Доллі Партон, Лайонелом Річі, Шиною Істон. Кенні є лауреатом багатьох престижних музичних премій, включаючи «Греммі» і AMA (Американські музичні нагороди).

Крім того, Роджерс знімався у фільмах і серіалах. До числа найбільш популярних картин з його участю відносяться «Доктор Куїн, жінка-лікар», «Гравець», «Дикі коні».

Кенні був одружений п'ять разів. У нього залишилося п'ятеро дітей. Останній шлюб з Вандою Міллер виявився довгим і щасливим. Вони одружилися в червні 1997 року. Ванда народила близнюків.

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...