Хіти тижня. Офіцер поліції з Кривого Рогу створив аварійну ситуацію на дорозі і розстріляв ветеранів АТО

Поліцейський

У Херсонській області 12 червня близько 11:00 поблизу села Цукури Каховського району на перехресті автодоріг Одеса — Мелітополь і Чаплинка — Нова Каховка ледь не сталася аварія, йдеться в повідомленні Facebook-спільноти Каховка.Інфо, зазначають Патріоти України.

Так, автомобіль, що виїжджав з боку Цукур в сторону Коробків, не надав перевагу іншому автомобілю, чим створив аварійну ситуацію і намагався втекти з місця події.

Порушника наздогнав водій, що дивом не постраждав, але замість вибачень в нього відкрили вогонь з травматичної зброї. Одного чоловіка поранили в ногу, а другого в живіт. Стріляв у чоловіків Павло Заєць — старший інспектор з особливих із Дніпропетровської області.

Обидва постраждалих учасники АТО, поліцейський до речі теж. В автомобілі знаходилося на той момент троє дітей, які до смерті перелякалися. Чоловіків доставили в лікарню, де одного з них прооперували.

На місце події прибули полицейські, оперуповноважені внутрішньої безпеки і слідчі ГБР, які прийняли заяви про злочин і провели необхідні слідчі дії.

Станом на момент публікації статті, офіційної інформації щодо цього інциденту немає.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...