Хіти тижня. "Офицеры, россияне!", або Як українські нацгвардійці в Академії НГУ випуск відзначали (відео)

21 червня в Харкові урочисто відзначили випуск офіцерів Національної гвардії України. Урочистості пройшли на меморіальному комплексі Слави.

В цьому році з лав Академії випустилось 259 лейтенантів, 66 з них отримали диплом з відзнакою. Серед молодих офіцерів - 22 дівчини. Поряд з лейтенантами закінчили навчання 108 офіцерів-магістрів, які отримали оперативно-тактичний рівень підготовки.

Блогер Сергій Стерненко на своєму YouTube-каналі показав, як молоді лейтенанти відзначали свій випускний, передають Патріоти України.

Зокрема, дружина одного з лейтенантів НГУ Тетяна Лавриненко записала в Instagram сторіс, де вона на випускному танцює зі своїм чоловіком повільний танець під композицію Олега Газманова «Офицеры, россияне!».

«І якщо оці випускники і зокрема офіцер Лавриненко танцюють під пісню «Офицеры, россияне!», то, увага, питання: а від кого вони будуть нас захищати під час російсько-української війни? І майте на увазі, що у цих офіцерів будуть у підпорядкуванні солдати, буде зброя, будуть законні повноваження стріляти», - каже Стерненко.

За його словами, цю ситуацію не можна просто так залишити, тому що ці люди дають присягу на вірність українському народові.

Більшості людей вона добре знайома: Яка хвороба стане причиною наступної пандемії

субота, 20 квітень 2024, 19:30

Більш ніж половина, а саме 57% провідних науковців у галузі охорони здоров'я впевнені, що наступним інфекційним захворюванням, яке спричинить смертельну пандемію, стане новий штам вірусу грипу. Про це пише The Guardian, передають Патріоти України. У мі...

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...