Хіти тижня. Ого, який поворот! Грудень здивує українців, відомий народний синоптик дав несподіваний прогноз

Відомі народні синоптики Володимир Деркач та вже покійний Леонід Горбань розійшлися у прогнозах погоди на грудень 2021 року. Якщо Деркач бачить початок останнього місяця року холодним, але з періодичними «проблисками» тепла, то Горбань попереджав про сильні морози, передають Патріоти України.

«У першій декаді грудня буде холодно, можливі невеликі опади. Ночами — морози, а вдень переважно плюс, хоч і не завжди. Така погода збережеться і на початку другої декади грудня. А ось далі почне тепліти, прийдуть невеликі опади. Тільки 19 грудня спостерігатиметься невелике зниження температури. Кінець грудня здивує денним теплом», — розповів автор оптимістичного прогнозу.

У свою чергу, в останньому прогнозі Горбаня, який пішов із життя 1 жовтня, йдеться, що вже в 20-х числах листопада в Україні слід очікувати справжніх снігопадів.

«Грудень бачу суворим та холодним, з крижаними дощами у першій декаді та невеликим снігом у другій. До кінця місяця очікується справжня зима: із морозами та снігопадами», — прогнозував синоптик. Майбутня зима згідно з його розрахунками, також очікується суворою та сніговою.

Прийшла повістка, але є бронь: Українцям пояснили, чи потрібно йти до ТЦК

середа, 24 квітень 2024, 17:47

В Україні суттєво змінилася правила вручення повісток та покарання за неявку до ТЦК, і кожен військовозобов'язаний знає, що на повістку потрібно реагувати, щоб не потрапити у халепу, передають Патріоти України. Але що робити тим, хто раніше отримав бр...

Це був фальстарт? У Раді відреагували на скандальне рішення МЗС щодо консульських послуг для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 17:25

Рішення МЗС щодо призупинення надання консульських послуг для чоловіків за кордоном в Раді вважають антиконституційним і таким, що не відповідає ухваленому раніше закону про мобілізацію. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповіли джерела в профільному ...