Хіти тижня. Оголена жінка в віночку та намисті залізла на кулю біля Офісу президента в Києві (фото)

Вчинок феміністки з «Femen» вже порівняли з картиною Пікассо "Дівчина на кулі".

У Києві біля Офісу президента 25 листопада активістка намагалася провести "голу" акцію протесту, повідомляють Патріоти України.

Жінка підійшла до під'їзду будинку близько 11:10, оголилася, залізла на кулю, вигукуючи "геть насильство". Активістку затримали співробітники правоохоронних органів.

Конкретна мета акції невідома, проте така поведінка може бути приурочена до всесвітньої акції "16 днів проти насильства", яка стартувала 25 листопада. Вчинок активістки вже порівняли з картиною Пікассо "Дівчина на кулі".

Джерело: Обозреватель

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...