Хіти тижня. "Ой, а кто это?": Сильно схудла Пугачова спантеличила шанувальників (фото, відео)

У першу неділю весни сім'я Алли Пугачової відзначає свято, яке придумала колись сама Примадонна. Воно символізує любов, оновлення і відродження, повідомляють Патріоти України.

Про це в Instagram розповів Максим Галкін. Він також поділився з фанатами свіжим фото дружини. «В лице любимой Аллы поздравляю всех женщин с первым воскресеньем весны, с праздником, когда-то придуманным Аллой, который символизирует любовь, обновление, возрождение!», — написав Галкін.

На знімку Алла Борисівна в червоному капюшоні і з короткою стрижкою, яку вона зробила зовсім недавно. Деякі фанати зазначили, що Алла Пугачова сильно схудла, але їм її новий образ сподобався.


Інші ж почали турбуватися, що легендарна співачка не схожа на себе.

У підсумку ж учасники дискусії зійшлися на думці, що зміни завжди на краще. У святковий день приїхали фанати Примадонни з міст Росії, вони привітали Пугачову, піднесли їй жовті квіти, заспівали для улюбленої співачки.


Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...