Хіти тижня. "Охота гірше неволі": У Києві прямо на вулиці парочка зайнялася сексом на капоті авто (відео)

На відео помітно неадекватний стан пари, вони були під дією алкоголю або наркотиків.

У Солом'янському районі Києва хлопець і доросла жінка на вулиці зайнялася сексом на очах у перехожих. Про це повідомляє ресурс dtp.kiev.ua, передають Патріоти України.

Інцидент стався у дворі за адресою Відрадний проспект, 28. "Пара з молодого хлопця і дорослої жінки займалися любов'ю на капоті авто", - йдеться в повідомленні.
Як видно на записі, очевидці викликали поліцію. Прибулі на місце правоохоронці почали розбиратися в ситуації. Відзначимо, що на відео помітно неадекватний стан пари. Ймовірно, вони були в стані сильного алкогольного сп'яніння.

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...