Хіти тижня. Окупантам можна панікувати: Українські танки форсованим маршем кинули до передової (фотофакти)

Українські підрозділи на Донбасі відпрацьомують засоби ведення маневреної війни

На Донбасі в зоні проведення ООС пройшли маневри підрозділів бойових бригад. Військовослужбовці сухопутних і авіаційних підрозділів 3 дні відпрацьовували різні можливі сценарії розвитку подій в бойових умовах, зазначають Патріоти України.

За одним із сценаріїв танковий підрозділ, який знаходиться в зоні відводу, повинен був оперативно вийти на передову. Тому військові тренувалися долати можливі перешкоди, зокрема, переправу важкої техніки через річку.

Для такого тренування розгорнули понтонний міст, на платформу якого можуть поміститися 3 танки. Це дозволяє буквально за годину переправити через річку 2 танкові взводи.

"Сама ж конструкція моста розгортається буквально за 30 хвилин. У небі пілоти відпрацювали політ двійками в простих і складних метеоумовах", - йдеться в повідомленні.

Скрепи, вони такі: У Росії депутат жорстоко побив дружину - згодом вона померла

середа, 8 травень 2024, 17:22

У лютому 2024 року московський муніципальний депутат від партії "Єдина Росія" Валерій Дьомін жорстоко побив свою дружину – Анастасію, яка також є депутаткою від тієї ж путінської партії. Тоді жінка потрапила до лікарні із забоями. Дьомін був дуже розсе...

Мобілізація ув‘язнених в Україні: У парламенті розповіли, як це відбуватиметься

середа, 8 травень 2024, 16:23

У Верховній раді прийняли у другому читанні законопроєкт №11079-1 про добровільну мобілізацію ув‘язнених. Окрім осіб, що вчинили умисні вбивства, ґвалтівників і педофілів, до лав ЗСУ не зможуть вступити корупціонери, ті, хто вчинив злочини проти основ ...