Хіти тижня. Окупанти горіли живцем: На Луганщині бійці ООС знищили підрозділ "гібридів" Путіна, - волонтер

Юрій Мисягін

У Луганській області українські воїни ліквідували 12 окупантів другого армійського корпусу російської армії. Також у ворога багато поранених. Про це повідомляє волонтер Юрій Мисягін на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Кілька днів тому в місті Стаханов Луганської області стався каменепад з неба. Причому так вийшло, що всі камені падали виключно по військовій казармі. Відразу після того як каміння досягло мети, сталася сильна пожежа. Згоріло 12 осіб", - написав він.

Однак волонтер зазначив, що поки немає інформації про поранених бойовиків, але їх багато. А вісьмох ліквідованих окупантів 23 травня вже поховали на Максимовському міському кладовищі. Їм особисто виділив місце "мер" Стаханова.

"Всі погорільці 1-го батальйону 6 полку. Того самого 6-го полку, який на тому тижні, під час своєї ротації так добре відгріб від невідомої "Третьої сили", що втратив 21 одиницю своєї гусеничної і колісної техніки", - уточнив Мисягін.

За його словами, також поки невідомо хто саме провів операцію по ліквідації бойовиків - "Третя Сила", або 54-а бригада - це їх зона відповідальності.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...