Хіти тижня. Окупанти мовчать: Стало відомо про нову катастрофу в окупованому Криму

Жителі міста Армянськ в анексованому Криму заявили про повторення викидів шкідливих речовин у повітря і поскаржилися на проблеми зі здоров'ям, повідомляють Патріоти України.

Погіршення екологічної обстановки в місті кримчани помітили в середині серпня з настанням спеки. Вони скаржаться на подразнення слизових, алергічні реакції, олійно-іржавий наліт на металевих поверхнях.

"Викиди менші, ніж минулого року, але вони дуже добре відчуваються. Якщо кілька тижнів тому запахи відчувались тільки ближче до ранку, то тепер навіть увечері неможливо відкрити вікна", – розповів місцевий громадський працівник, "депутат міської ради" Армянська Віктор Мохов.

Він сповістив про проблеми "владу" республіки, але відповідей не отримав. Крім того, моніторинг забруднення повітря, що проводиться в районі Армянська і Перекопа, Мохов вважає неактуальним. "Беруть проби вдень, коли вже все розсіюється, а проби необхідно брати кожні дві години", – підкреслив житель півострова.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...