Хіти тижня. Олександр Хижняк за срібну медаль на Олімпіаді отримав у подарунок новенький позашляховик

Український призер Олімпіади отримав в п…

Федерація боксу України подарувала позашляховик Volkswagen Touareg боксеру Олександру Хижняку, який виграв срібну медаль на Олімпіаді в Токіо, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Федерації боксу.

Український боксер Олександр Хижняк завоював срібло на Олімпіаді в Токіо в змаганнях з боксу у ваговій категорії до 75 кг.

"Приємним сюрпризом для Олександра Хижняка стало вручення йому від Федерації боксу України цінного подарунка - автомобіля Volkswagen Touareg", - зазначає Федерація.

12 серпня Хижняк повернувся в Україну і відразу ж отримав подарунок.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...