Хіти тижня. Онука Софії Ротару викликала фурор пляжними фото

18-річна Софія Євдокименко, внучка Софії Ротару, має намір робити кар'єру в модельному бізнесі Європи, де вона вже досить відома.

За чотири роки роботи в модельному бізнесі західні fashion-критики вже охрестили її «нової Брук Шилдс» і пророкують велике професійне майбутнє, передають Патріоти України.
Щоб довести правдивість їх слів, дівчина охоче публікує свої відверті фото в мережі. Адже не секрет, що ще пару років тому деякі недоброзичливці критикували образ моделі. «Живіт втягнула, а дихати не боляче?», «Милочка, вам треба більше їсти. Шкіра та кістки»,« Ну знову показуха і пропаганда анорексії. Де тут краса», - писали вони в коментарях.
Тим часом дівчина, яка є безперечною красунею, знялася для обкладинки української версії журналу Elle. Крім того, вона перемогла в номінації «Краща модель» на церемонії Mercedes-Benz Kiev Fashion Prize в Києві.
Соня Євдокименко часто проводить час в Парижі, коли в столиці Франції проходить знаменитий на весь світ французький Тиждень високої моди. А в даний час дівчина відпочиває у Франції і ділиться зі своїми шанувальниками в соцмережі пляжними фото.
Одне з останніх її фото було зроблено в місті Тюль, де Софія плавала під час дощу, що дозволило їй зарядитися емоційно і духовно.

Шанувальники оцінили емоційний стан дівчини і її красу. «Плавати в дощ дійсно класно ...», «Шкода, що ти далеко, а то б погуляли. Сходили б в сауну», «Я б викупався разом з тобою», «Так, діти і внуки Софії дійсно красиво, як і вона сама», - пишуть фоловерів.

Багато з них, ймовірно, знають, що крім ефектної зовнішності внучки Софії Ротару успадкували ще і її талант - вона також стала співачкою. Соня записала вже два сингли під псевдонімом Sofia Eve. Співає спадкоємиця Народної артистки СРСР англійською мовою і явно орієнтована на підкорення зарубіжної сцени. Що не дивно, адже вже кілька років Соня живе в Лондоні. Софія Михайлівна схвалює починання внучки. Вона вірить, що дівчина теж може стати справжньою зіркою. Продюсер проекту Sofia Eve є старший брат дівчини Анатолій. «Це брат знайшов музику, хлопець її написав в Лос-Анджелесі. Ми це все зібрали і записали в Києві», - розповідала співачка-початківець про свою першу пісню.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...