Хіти тижня. "Они поступают "по-свински": Відомий російський актор виступив проти свавілля Кремля

На думку актора, Росія вже близька до того, що скоро садити в тюрми будуть не тільки людей, а й закривати цілі організації, які здадуться незручними Кремлю.

Костянтин Хабенський

Актор Костянтин Хабенський на офіційній церемонії відкриття фестивалю "Кінотавр" у Сочі заявив, що не можна допускати, коли "незручного журналіста закривають за те, що він пише правду", передають Патріоти України.

На думку актора, може вийти так, що завтра незручним виявиться не тільки журналіст, але і сам "Кінотавр": "Не можна мовчати, щоб з нами і нашими товаришами не сталося такого ж свинства".

Гості фестивалю відреагували на промову Хабенського оплесками.

Як відомо, 7 червня, Нікулінський суд Москви відправив під домашній арешт журналіста видання Meduza Івана Голунова. Журналіста-розслідувача звинувачують у замаху на збут наркотиків. Після арешту Голунова Росію і світ захлиснули потужні акції протесту на підтримку арештованого.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...