Хіти тижня. Ополченка в тилу Хунти: "Ви знаєте, про що розповідають вчителі на уроках історії в Одесі? Знайомтесь, Людмила Маріуца", - активіст (відео)

Вчитель історії в українській школі поділяє погляди фаната «апалченцов» та антидержавних лозунгів.

Людмила Маріуца любить "русский мир". Фото: скріншот з відео.

"Ви знаєте про що розповідають вчителі на уроках історії в Одесі? Знайомтесь, героїня сьогоднішнього допису - Людмила Маріуца. Вона викладає історію у школі під номером 68 на вул. Успенській, 58", - написав одеський активіст Дем'ян Ганул на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Людмила замість навчального матеріалу розповідає учням який я - «нацист» та «ідіот», тому що посприяв звільненню зі школи в області любителя терориста захарченка та «руськава міра». Так, вчитель ІСТОРІЇ в українській школі поділяє погляди фаната «апалченцов» та антидержавних лозунгів.

Ще Маріуца неодноразово помічена на мітингах тих, кому слід носити землю у кишенях - це хворі з Кулікового поля, які кожного року 2 травня волають про «бандеровских бесів» та «рускай горад».

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...