Хіти тижня. Оприлюднено шокуючі цифри кількості людей, які їздили в окупований Крим з території України у травні

У травні 2019 року адміністративну межу з анексованим Росією Кримом у Херсонській області в обох напрямках перетнули майже 200 тисяч осіб. Це – на 40% більше людей, які їздили на окупований півострів, аніж було у квітні.

У Міністерстві з тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб повідомили, що протягом травня адмінмежу перетнули понад 32 тисячі транспортних засобів. А в квітні таких було лише близько 20 тисяч, передають Патріоти України.

Зокрема, КПВВ "Чонгар" у напрямку підконтрольної України перетнули понад 49 тисяч осіб, а в окупований Крим в'їхало 50 тисяч осіб. На КПВВ "Каланчак" ситуація схожа – 44 тисячі виїхали з анексованого півострова, і ще 44 тисячі – в'їхали туди.

Найменше людей перетинали адмінмежу з окупованим Кримом через КПВВ "Чаплинка". Так, близько 6 тисяч осіб повернулися в Україну та майже 5 виїхали з підконтрольної Києву території.

У міністерстві додали, що "громадяни України, які живуть на тимчасово окупованій території, їздять на контрольовану територію для відвідування родини, для закупівлі необхідних товарів, отримання послуг тощо".

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...