Хіти тижня. Особливо небезпечну шахрайку, яка лякає високими зв'язками, оголосили у всеукраїнський розшук (фото)

На сьогоднішній день офіційно органами слідства визнано потерпілими більше 15 осіб.

Служба безпеки України і Генпрокуратура оголосили в розшук підозрювану в шахрайстві в особливо великих розмірах Лауру Шваліковську, яка залякувала своїх жертв "великими зв'язками" в органах влади. Про це повідомляється на сайті Міністерства внутрішніх справ, передають Патріоти України.

Шваліковська Лаура Аркадіївна, 12.07.1977 року народження, мешканка м. Києва, підозрюється в скоєнні низки особливо тяжких злочинів, передбачених ч. 4 ст. 190 КК України (шахрайство в особливо великих розмірах).

Встановлено, що підозрювана може представлятися іншими іменами і прізвищами, а також мати при собі підроблені документи на імена: Заєць Лариса Аркадіївна, Шваліковська Лариса Аркадіївна, Маргарита Міллер. Тільки на ПІБ Шваліковська Лаура Аркадіївна Подільським районним ГМС міста Києва видано 4 паспорта громадянина України, а також 3 паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Як зазначається, на протязі 2011-2018 рр. вона вміло входила в довіру до громадян, заводила "дружбу", вводила в оману і під різними приводами (надання допомоги в оформленні робочих віз, покупка квартир на вигідних умовах, придбання імпортних автомобілів і т.д.), шляхом обману і зловживання довірою отримувала від них значні суми грошових коштів. В подальшому послуги не надавалися, гроші не поверталися, на телефонні дзвінки не відповідала, місце знаходження не відомо.

Крім того, дуже часто лякає великими зв'язками і покровителями в органах державної влади, правоохоронних органах і судовій гілці влади.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...