Хіти тижня. "Открыла сезон без колготок": Дніпром розгулювала абсолютно гола дівчина (відео)

На незнайомці не було не тільки одягу чи білизни, але навіть і взуття.

У Дніпрі стався курйозний інцидент. Фото: соцмережі.

У Дніпрі посеред міста вдень прогулювалася зовсім гола жінка, через що в мережі почався переполох, передають Патріоти України.

Місцеву "Венеру" помітили на вулиці Космічній, біля салону Mitsubishi. Невідома просто йшла вулицею, не звертаючи ні на кого уваги. На жінці навіть не було взуття. У мережі подібна витівка викликала суперечливі почуття. Деякі припустили, що з нею могло трапитися щось погане, а всі замість допомоги просто сміються.

"Добре якщо вона реально гнала, а не з нею не стався негатив, і замість того, щоб дати куртку, все іржуть", – написали користувачі.

Деякі також припустили, що подібний похід вулицею може бути результатом спору або карткового боргу. Також в мережі з цього приводу було багато жартів і обурення. "Відкрила сезон без колготок", "А мені подобається, і не жарко", "Молодець", "Кішка вийшла на прогулянку", – написали користувачі.

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...

Прийшла повістка, але є бронь: Українцям пояснили, чи потрібно йти до ТЦК

середа, 24 квітень 2024, 17:47

В Україні суттєво змінилася правила вручення повісток та покарання за неявку до ТЦК, і кожен військовозобов'язаний знає, що на повістку потрібно реагувати, щоб не потрапити у халепу, передають Патріоти України. Але що робити тим, хто раніше отримав бр...