Хіти тижня. "Открой форточку и пропой слава Украине": Кандидат у мери Києва обурив мережу співчуттям загиблим військовим РФ

Все почалося з поста художника Олександра Ройтбурда про загибель 14 російських моряків на борту підводного човна...

Гарік Корогодський. Фото: соцмережі.

Відомий український художник Олександр Ройтбурд і бізнесмен Гарік Корогодський вступили в словесну перепалку через пожежу на борту російського атомного підводного човна АС-12 («Лошарік»). Скріншоти коментарів опублікував на своїй сторінці в Фейсбуці Юрій Ніколов, передають Патріоти України.

Все почалося з поста Олександра Ройтбурда про загибель 14 російських моряків на борту підводного човна. «Нейминг зачетный. На этом месте могла бы быть моя эмпатия», - написав художник у себе в Фейсбук.

У відповідь скандальний бізнесмен Корогодський написав неприємні висловлювання на адресу художника. «Лучше бы ты х*й рисовал, Саша», - зазначив він. Ройтбурд не розгубився, заявивши що чекав подібного випаду від Гаріка і в свою чергу запевнив, що він ні в якому разі не позбавлений почуттів емпатії, однак «завдяки Путіну» не має наміру проявляти їх на адресу російських військових.

«Я скорблю по тем нашим, которые погибают на Донбассе каждый день, чтобы ко мне не пришли российские танки», - запевнив художник. На це Корогодський порадив йому заспівати «Слава Україні» та оцінити відгуки сусідів.

«Подойди к зеркалу, открой форточку и пропой слава Украине. Соседи заценят», - резюмував Гарик. Користувачі соцмережі обурилися подібними висловлюваннями бізнесмена, який нещодавно заявив про плани зайняти крісло мера Києва. «Какой же он упырь», «Это ватное чудовище вполне себе следующий мер Киева», «Я бы предложил Корогодскому прокричать слава расеи в Киеве. То что Корогодский - гнойный а*уевший г*ндон с деньгами - это не секрет», - пишуть користувачі Фейсбука.


Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...