Хіти тижня. Оточений озброєними людьми: У мережі спливло фото Путіна 20-річної давності

У мережі з'явилося фото президента Росії Володимира Путіна біля літака в Ботлиху (республіка Дагестан) у 1999 році. Біля нього - озброєні люди і чоловіки в ділових костюмах. Кадр розмістив в Instagram російський журналіст, головний редактор, співвласник і ведучий радіостанції "Ехо Москви" Олексій Венедиктов, повідомляють Патріоти України.

Він повідомив, що чоловік із кулемет-автоматом праворуч – новопризначений в. о. губернатора Астраханської області Ігор Бабушкін. На знімку Путін перемовляється з головою Держради Дагестану Магомедалі Магомедовим.

Росіянам явно не сподобалося нове призначення. Вони почали невдоволено коментувати фото. "Відчуття від фото, що на розбірки або сходку завітав "братан", "Які в Росії охоронці "талановиті" управлінці", "Ганьба Росії. Путін – жебрак", – написали користувачі.

Пізніше знімок прокоментував і сам Ігор Бабушкін. "Гарна фотографія. Вона така жива, там ніхто не позував", – розповів він "Комсомольській правді".

За інформацією видання, в серпні 1999 року в ранзі прем'єр-міністра Росії Володимир Путін прибув у Ботлих (Дагестан), щоб ознайомитися з ситуацією на місці недавніх боїв із загонами ісламських екстремістів. Саме з вторгнення бойовиків у цей район почалася друга чеченська кампанія.

Бабушкін розповів, що він прилетів туди в складі передової групи. За його словами, кадр йому дуже дорогий, і пообіцяв повісити цю фотографію в своєму кабінеті.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...