Хіти тижня. "Отрублю руки, вырву языки, вы попали!": На Черкащині екс-міліціонер влаштував жорстоку розправу над цілою родиною (фото, відео)

У місті Кам’янка Черкаської області колишній міліціонер та двоє впливових бізнесменів під носом у правоохоронців побили цілу родину. Тепер постраждалі переймаються, аби слідчі не зам'яли їхню справу, йдеться в сюжеті "Надзвичайних новин", передають Патріоти України.

Як дізналися журналісти, черкащанин Валерій Шелест побачив біля своєї машини жінку, яка заглядала в салон і била ногою бокові дверцята. Коли підійшов поговорити з нею, раптово з темряви вискочив незнайомець і почав бійку.
На захист Валерія вибігли рідні. Його дружина, Тетяна Шелест, від побоїв незнайомого чоловіка опинилася в лікарні з травмою ока. Бійка відбувалась біля відділення поліції. Туди побігла за допомогою донька постраждалих Юлія. Нападник теж встиг викликати собі підкріплення.

Зі слів постраждалих, із кривдниками поліцейські поводились дружньо і просили припинити бійку. Після інциденту всі його учасники відправились у райвідділ. Але нападник і там продовжував погрожувати.

"Повідрубую руки, повириваю язики, ви попали на гроші!" – переповіла його слова Тетяна Шелест. В одному з нападників потерпілі впізнали колишнього правоохоронця Володимира Кузьменка. А двоє із його групи підтримки – впливові бізнесмени.

Постраждалі бояться, що справа не дійде до суду, й остерігаються виходити на вулицю. А в обласній поліції переконують: все йде за графіком. Відкрили два кримінальних провадження, оскільки обидві сторони написали заяви.

"Провадження розслідуються в нормальному штатному режимі. Слідчий контактує з потерпілими. Зараз встановлюються тілесні ушкодження, які були отримані", – каже речник ГУНП у Черкаській області Дмитро Грищенко.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...