
Так, дослідники з Інституту інтегративної геноміки Льюїса Сіглера з'ясували, що такі соки негативно впливають на мікрофлору кишечника, передають Патріоти України.
Вчені давали піддослідним мишам пити соки і нектари натщесерце. З'ясувалося, що в цьому стані тонкий кишечник не може розщеплювати фруктозу: вона безпосередньо потрапляє в товсту кишку і завдає серйозної шкоди мікроорганізмам, які не здатні впоратися з вуглеводами. Це стосується як пакетованих, так і свіжих соків.
Результати дослідження показали, що 90% фруктового цукру засвоюється саме в тонкому кишечнику. Вчені радять пити соки в малих кількостях і тільки після прийому їжі. Такий підхід запобіжить "перевантаженості" травної системи і не зашкодить мікрофлорі кишечника.
Нове дослідження показало, що час тече швидше на великих висотах, а це означає, що ядро Землі фактично на 2,5 року молодше, ніж її поверхня. Вчені використовують оптичний атомний годинник — найточніший годинник, створений людством, для вимірювання незн...
И́ якОдесити почали активно протестувати проти відключення електрики, що сталася внаслідок цілеспрямованих ударів росіян по енергетичній інфраструктурі, зазначають Патріоти України. . Як повідомляла "Думська", спершу на мітинг вийшли мешканці будинків...