
Так, дослідники з Інституту інтегративної геноміки Льюїса Сіглера з'ясували, що такі соки негативно впливають на мікрофлору кишечника, передають Патріоти України.
Вчені давали піддослідним мишам пити соки і нектари натщесерце. З'ясувалося, що в цьому стані тонкий кишечник не може розщеплювати фруктозу: вона безпосередньо потрапляє в товсту кишку і завдає серйозної шкоди мікроорганізмам, які не здатні впоратися з вуглеводами. Це стосується як пакетованих, так і свіжих соків.
Результати дослідження показали, що 90% фруктового цукру засвоюється саме в тонкому кишечнику. Вчені радять пити соки в малих кількостях і тільки після прийому їжі. Такий підхід запобіжить "перевантаженості" травної системи і не зашкодить мікрофлорі кишечника.
Громадяни, які мають статус особи з інвалідністю, продовжують отримувати виплати за своєю групою, навіть не підозрюючи, що закон дозволяє суттєво переглянути ці суми на свою користь. Важливо розуміти, що в цьому разі йдеться не про тимчасову соціальну ...
До 31 грудня пенсіонери з ТОТ і ті, які тимчасово проживають за кордоном, мають пройти ідентифікацію. Як це зробити та як відновити виплати, якщо пропустити строк? Умови та порядок дій зібрав "Ми - Україна", передають Патріоти України. 23 червня 2024 р...