
Так, дослідники з Інституту інтегративної геноміки Льюїса Сіглера з'ясували, що такі соки негативно впливають на мікрофлору кишечника, передають Патріоти України.
Вчені давали піддослідним мишам пити соки і нектари натщесерце. З'ясувалося, що в цьому стані тонкий кишечник не може розщеплювати фруктозу: вона безпосередньо потрапляє в товсту кишку і завдає серйозної шкоди мікроорганізмам, які не здатні впоратися з вуглеводами. Це стосується як пакетованих, так і свіжих соків.
Результати дослідження показали, що 90% фруктового цукру засвоюється саме в тонкому кишечнику. Вчені радять пити соки в малих кількостях і тільки після прийому їжі. Такий підхід запобіжить "перевантаженості" травної системи і не зашкодить мікрофлорі кишечника.
На Рівненщині триває розслідування трагічної смерті 3-річної дівчинки, яка померла під час повторної операції в обласній лікарні. передають Патріоти України. До поліції 18 листопада звернулася 41-річна мешканка Костополя з письмовою заявою. Жінка проси...
29-річна Саша не очікувала, що її фото із залисиною, опубліковане в Threads, викличе таку реакцію. Десятки жінок написали їй, що вони також стикаються з алопецією, тобто облисінням. . "Мені жаль, що це так – це свідчить про те, що проблема набагато по...