
Так, дослідники з Інституту інтегративної геноміки Льюїса Сіглера з'ясували, що такі соки негативно впливають на мікрофлору кишечника, передають Патріоти України.
Вчені давали піддослідним мишам пити соки і нектари натщесерце. З'ясувалося, що в цьому стані тонкий кишечник не може розщеплювати фруктозу: вона безпосередньо потрапляє в товсту кишку і завдає серйозної шкоди мікроорганізмам, які не здатні впоратися з вуглеводами. Це стосується як пакетованих, так і свіжих соків.
Результати дослідження показали, що 90% фруктового цукру засвоюється саме в тонкому кишечнику. Вчені радять пити соки в малих кількостях і тільки після прийому їжі. Такий підхід запобіжить "перевантаженості" травної системи і не зашкодить мікрофлорі кишечника.
В Україні чоловіки після досягнення 25-річного віку автоматично отримують статус військовозобов'язаних, без особистого візиту до ТЦК та проходження ВЛК. Однак у багатьох виникає питання, чи можуть у такому випадку мобілізувати без проходження ВЛК. Відп...
Ярмолинецький районний суд Хмельницької області виніс вирок колишньому в’язню, який отримав шанс на волю через службу в ЗСУ, але втік дорогою на полігон, повідомляють Патріоти України. Як ідеться у вироку суду, обвинувачений відбував покарання у Коломи...