
Так, дослідники з Інституту інтегративної геноміки Льюїса Сіглера з'ясували, що такі соки негативно впливають на мікрофлору кишечника, передають Патріоти України.
Вчені давали піддослідним мишам пити соки і нектари натщесерце. З'ясувалося, що в цьому стані тонкий кишечник не може розщеплювати фруктозу: вона безпосередньо потрапляє в товсту кишку і завдає серйозної шкоди мікроорганізмам, які не здатні впоратися з вуглеводами. Це стосується як пакетованих, так і свіжих соків.
Результати дослідження показали, що 90% фруктового цукру засвоюється саме в тонкому кишечнику. Вчені радять пити соки в малих кількостях і тільки після прийому їжі. Такий підхід запобіжить "перевантаженості" травної системи і не зашкодить мікрофлорі кишечника.
У Дніпрі перевіряють інформацію щодо висловлювань учительки полімовного ліцею №23 "Соборний". Про це 12 листопада повідомив у Facebook департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради, передають Патріоти України. Як повідомило "Суспільне", і...
У Національному музеї Кардіффа (Уельс) художник Еліас Мерроу таємно розмістив на стіні роботу, створену за допомогою штучного інтелекту, перш ніж її помітили відвідувачі й повідомили працівникам музею. Про це 11 листопада поінформувала BBC, передають П...