Так, дослідники з Інституту інтегративної геноміки Льюїса Сіглера з'ясували, що такі соки негативно впливають на мікрофлору кишечника, передають Патріоти України.
Вчені давали піддослідним мишам пити соки і нектари натщесерце. З'ясувалося, що в цьому стані тонкий кишечник не може розщеплювати фруктозу: вона безпосередньо потрапляє в товсту кишку і завдає серйозної шкоди мікроорганізмам, які не здатні впоратися з вуглеводами. Це стосується як пакетованих, так і свіжих соків.
Результати дослідження показали, що 90% фруктового цукру засвоюється саме в тонкому кишечнику. Вчені радять пити соки в малих кількостях і тільки після прийому їжі. Такий підхід запобіжить "перевантаженості" травної системи і не зашкодить мікрофлорі кишечника.
У Покровську Донецької області жінка на дев’ятому місяці вагітності намагалася самотужки евакуюватися на велосипеді. Її помітили українські військові, які допомогли дістатися безпечного місця. Про це у четвер, 18 вересня, повідомила 25 окрема повітряно...
Поліція Ірландії, яка намагалася дізнатись долю хлопчика, що зник чотири роки тому, але був зареєстрований владою як зниклий лише місяць тому, знайшла його останки на півночі Дубліна. Про це повідомляє The Guardian, передають Патріоти України. Поліція ...