
Так, дослідники з Інституту інтегративної геноміки Льюїса Сіглера з'ясували, що такі соки негативно впливають на мікрофлору кишечника, передають Патріоти України.
Вчені давали піддослідним мишам пити соки і нектари натщесерце. З'ясувалося, що в цьому стані тонкий кишечник не може розщеплювати фруктозу: вона безпосередньо потрапляє в товсту кишку і завдає серйозної шкоди мікроорганізмам, які не здатні впоратися з вуглеводами. Це стосується як пакетованих, так і свіжих соків.
Результати дослідження показали, що 90% фруктового цукру засвоюється саме в тонкому кишечнику. Вчені радять пити соки в малих кількостях і тільки після прийому їжі. Такий підхід запобіжить "перевантаженості" травної системи і не зашкодить мікрофлорі кишечника.
Племінниця Софії Ротару Софія Хлябич, відома як виконавиця Sonya Kay, виписалася із пологового будинку зі своїми новонародженими малюками. Співачки та її чоловік, хокеїст Олег Петров, стали батьками двох хлопчиків. Про це повідомляють Патріоти України ...
7 грудня на арені T-Mobile Arena в Лас-Вегасі (США) відбувся турнір зі змішаних єдиноборств UFC 323. Поєдинок у найлегшій вазі (до 56,7 кг) між володарем чемпіонського поясу організації Александром Пантожею (30−5) та Джошуа Ваном (15−2) з М’янми заверш...