Хіти тижня. Отримує "подяку" у 500 грн.: Як живе "водолаз", який врятував світ від нової катастрофи на ЧАЕС

Два роки тому Олексія Ананенка збила машина, і він кілька місяців пролежав у комі.

Олексій Ананенко. Архівне фото.

Відомий ліквідатор катастрофи на ЧАЕС Олексій Ананенко, який спускався під зруйнований реактор, щоб відкрити вентилі зливу води і не допустити другого вибуху, змушений отримувати менше 500 гривень в місяць, і не може оздоровитися через відсутність фінансування. Про це в Facebook написала журналіст Олена Лунькова, передають Патріоти України.

За її словами, ліквідатор взагалі мало що пам'ятає. Справа в тому, що 2 роки тому його збила машина, і кілька місяців він пролежав у комі. "Він в той рік хотів поїхати в санаторій на оздоровлення, але сказали, що немає бюджету. А коли вже був у комі, передзвонили і запропонували путівку. Я їм сказала, що вже не треба" - розповіла журналістці дружина чоловіка в особистій бесіді.

Крім того, як написала Лунькова, людина, яка рятувала весь світ, зараз отримує 456 гривень "чорнобильських" на місяць.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...