Хіти тижня. Оце приспічило! Чиновник зайнявся сексом із секретаркою прямо під час онлайн-конференції (відео)

Співробітники Ради під час онлайн-спілкування вирішували питання, що накопичилися і раптово були ошелешені несподіваним видовищем.

Чиновник з філіппінської провінції Кавіте Джесус Естіл шокував колег тим, що вступив в інтимні стосунки зі своєю секретаркою прямо під час онлайн-конференції в Zoom. Про цю історію пише Daily Mail, передають Патріоти України.

Уточнюється, що співробітники Ради села Фатіма Дос під час онлайн-спілкування вирішували питання, що накопичилися і раптово були ошелешені несподіваним видовищем. Їх колега Кавіте Джесус Естіл підійшов до жінки, що сиділа на дивані поруч з комп'ютером, і почав займатися з нею сексом. Передбачається, що чиновник не зміг відключити камеру і тому акт любові пройшов в прямому ефірі.

При цьому один з учасників онлайн-конференції не розгубився і зберіг відео, яке дуже скоро з'явилося в мережі. Після цього місцеві жителі розгнівалися і подали петицію з вимогою зняти Естіла з посади за неналежну поведінку.

У міністерстві внутрішніх справ та внутрішнього самоврядування заявили, що начальник ради буде звільнений найближчим часом.

Жінка, з якою Естіл займався сексом, виявилася його секретаркою. Цікаво, що з моменту публікації пікантного відео пара на робочому місці не з'являлася.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...