Хіти тижня. Оце так "компромат": Крутой розповів, як Собчак ледь не довела 78-річного Лещенка до суїциду (відео)

Російський композитор Ігор Крутой розповів, як Ксенія Собчак ледь не довела 78-річного співака Льва Лещенка до самогубства. Журналістка в березні 2020 року зчинила скандал, що артист на дні народження сестри музиканта Алли нібито заразив гостей коронавірусом. Про це він зізнався в інтерв'ю YouTube-програмі "Алена, блин!", передають Патріоти України.

Крутой пояснив, що Лещенко подзвонив до нього після галасу в соцмережах. Співак заявив йому, що якби інформація Собчак підтвердилася, то він би наклав на себе руки.

"Я кажу: "Льова, ти що, з глузду з'їхав? Через що? Ніхто не заражений, перехворів Ігор Ніколаєв, який заразився на гастролях, і більше випадків не було. Він сприйняв це так, що хотів собі "кулю в лоб" пустити", – повідомив Крутой в шоу.

Також композитор розповів, що після скандалу Собчак зателефонувала до Лещенко і покликала до себе на ефір, навіть не згадавши про свої звинувачення. Проте співак відмовився.

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...