Хіти тижня. Оце так погуляли! На Херсонщині випускники з батьками влаштували масове побоїще

В результаті бійки 17-річному випускнику і його батькові було надано медичну допомогу. Дорослий чоловік отримав синці та забої, а його син отримав перелом носа і йому розбили голову.

Під Херсоном під час випускного сталася масова бійка за участю випускників та їх батьків, в результаті чого двоє людей отримали серйозні травми, передають Патріоти України з посиланням на Херсон типовий.

Так, компанія випускників та їх батьків гуляла з другої години дня до другої ночі, природно випиваючи спиртні напої.

У якийсь момент двоє захмелілих випускників через чогось зчепилися з двома іншими, не менш "веселими" відвідувачами. Незабаром кількість захисників збільшилася за рахунок друзів з одного боку і батьків випускників - з іншого. У підсумку, бійка переросла в масову.

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...

Несподівана ситуація: На Житомирщині вчитель порізав ножем своїх колишніх учнів

субота, 27 квітень 2024, 17:59

На Житомирщині вчитель з ножем напав на своїх колишніх учнів, внаслідок чого один з них загинув. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві. Про це інформують поліція Житомирщини та Житомирська обласна прокуратура, передають Патріоти України...