Хіти тижня. Оце так поворот Головнокомандувач ЗСУ одружився з новою головою Чернігівської ОДА (фото)

Головнокомандувач ЗСУ, 53-річний генерал-полковник Руслан Хомчак одружився. Як повідомили джерела "Обозревателя", його дружиною стала новопризначена голова Чернігівської облдержадміністрації 29-річна Анна Коваленко, передають Патріоти України.

За словами джерела, урочистих святкувань пара поки не планує через пандемію – обидва нещодавно перехворіли коронавірусом.

Хомчак і Коваленко зустрічалися півроку. Головнокомандувач ЗСУ був раніше одружений і розлучився в 1993 році, для Коваленко це офіційно перший шлюб.

Між Хомчак і Коваленко різниця в віці 24 роки, така ж різниця у Дональда і Меланії Трампів, Емануеля і Бріжит Макронів, Бориса Джонсона і Керрі Симондс.

Як зазначає Telegram-канал "Силовий", Коваленко з часів роботи журналістом не була чужа військова тематика, а після призначення на високі посади про свого майбутнього чоловіка відгукувалася виключно в позитивному ключі, хоча відносин не афішувала. При цьому її особиста сторінка в Facebook рясніє посиланнями на інтерв'ю Хомчака.

Нагадаємо, 15 жовтня президент України Володимир Зеленський представив Анну Коваленко як нову керівницю Чернігівської ОДА.

Коваленко є головою всеукраїнської ГО "39 жіноча сотня Самооборона Майдану" і координатором ГО "Антикорупційний рух України".

Вона була консультантом при комітеті Верховної Ради з питань безпеки і оборони, а також радницею трьох міністрів оборони і міністра інформаційної політики Юрія Стеця у 2014-2015 роках.

У 2019 була обрана народною депутаткою від "Слуги народу". 10 вересня 2019 року достроково склала повноваження через призначення її заступницею голови Офісу президента. У квітні 2020 року Коваленко призначили заступницею міністра розвитку громад і територій.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...