Хіти тижня. Оце так поворот: Музиканта Тараса Тополю хочуть призвати в армію після публікації про квартири Хомчака, - волонтер

Українського музиканта й військового волонтера Тараса Тополю викликали у військкомат. Напередодні він опублікував текст про зловживання службою начальником Генштабу ЗСУ Русланом Хомчаком, передають Патріоти України.

«Хочуть призвати його із запасу, щоб влаштувати веселу службу в учєбці. Нарили якусь прострочену довідку із 2007-2008 років, коли Тарас ще навчався в Академії Внутрішніх справ і намагаються притягнути за вуха порушення правил військового обліку», – написала волонтерка Наталія Воронкова.

Воронкова нагадала, що Тополя неодноразово бував на фронті, а також регулярно допомагає армії. «Тополя – волонтер, і два роки їздив на фронт, на самісінький «передок» і ніде не переховувався: з концертами виступав ще й допомогу привозив й передавав. Смішно, правда, що публічна особа може десь переховуватися. Хіба що в ефірах телеканалів», – зауважила жінка. Сам музикант пообіцяв зробити "стрім без карантинних обмежень", якщо до нього раптом навідаються.

Тарас Тополя три дні тому, 20 жовтня, поділився в соцмережі інформацією про отримання Хомчаком третьої квартири від держави – у Києві. «Попередні він зі службових зробив приватними, одну приватизував на маму (це так мило)», – вказав Тополя.

Крім того, музикант згадував й про наречену Хомчака Анну Коваленко, яку у жовтні президент призначив головою Чернігівської ОДА. Жінку артист пов’язав зі скандалом в ЗСУ щодо відмови Збройними силами вакцинувати українських військових, яких відправляли в Конго.

За словами Тополі, Коваленко, котра обіймала ще посаду заступниці голови ОП, захищала позицію начальника медичних сил ЗСУ, а також «переконувала що вакцинація не потрібна» усупереч порадам інфекціоністів. Тоді про стосунки Коваленко й Хомчака ще ніхто не знав.

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...