Хіти тижня. Оце так поворот: Музиканта Тараса Тополю хочуть призвати в армію після публікації про квартири Хомчака, - волонтер

Українського музиканта й військового волонтера Тараса Тополю викликали у військкомат. Напередодні він опублікував текст про зловживання службою начальником Генштабу ЗСУ Русланом Хомчаком, передають Патріоти України.

«Хочуть призвати його із запасу, щоб влаштувати веселу службу в учєбці. Нарили якусь прострочену довідку із 2007-2008 років, коли Тарас ще навчався в Академії Внутрішніх справ і намагаються притягнути за вуха порушення правил військового обліку», – написала волонтерка Наталія Воронкова.

Воронкова нагадала, що Тополя неодноразово бував на фронті, а також регулярно допомагає армії. «Тополя – волонтер, і два роки їздив на фронт, на самісінький «передок» і ніде не переховувався: з концертами виступав ще й допомогу привозив й передавав. Смішно, правда, що публічна особа може десь переховуватися. Хіба що в ефірах телеканалів», – зауважила жінка. Сам музикант пообіцяв зробити "стрім без карантинних обмежень", якщо до нього раптом навідаються.

Тарас Тополя три дні тому, 20 жовтня, поділився в соцмережі інформацією про отримання Хомчаком третьої квартири від держави – у Києві. «Попередні він зі службових зробив приватними, одну приватизував на маму (це так мило)», – вказав Тополя.

Крім того, музикант згадував й про наречену Хомчака Анну Коваленко, яку у жовтні президент призначив головою Чернігівської ОДА. Жінку артист пов’язав зі скандалом в ЗСУ щодо відмови Збройними силами вакцинувати українських військових, яких відправляли в Конго.

За словами Тополі, Коваленко, котра обіймала ще посаду заступниці голови ОП, захищала позицію начальника медичних сил ЗСУ, а також «переконувала що вакцинація не потрібна» усупереч порадам інфекціоністів. Тоді про стосунки Коваленко й Хомчака ще ніхто не знав.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...