Хіти тижня. Оце так сходив "по нужді": Змія вкусила хлопця за пеніс, поки той був у туалеті (відео)

Пітон міг пробратись в будинок хлопця через каналізацію.

У таїландському місті Нонтхабурі пітон вкусив 18-річного студента Сірапхопа Масукарата за пеніс. Інцидент трапився у туалеті його будинку. Наразі хлопець перебуває в лікарні, передають Патріоти України з посиланням на Mirror.

Як стався інцидент

Хлопець пішов до туалету увечері, коли раптово відчув пекучий біль. Сірапхоп подивився вниз і побачив пітона, який затиснув щелепи на його пенісі. Кров рясно бризнула в усі сторони навколо унітазу. Переляканий студент із криком вибіг із ванної кімнати зі спущеними штанами.

Підліток був у паніці. Мати хлопця заспокоїла його, перш ніж приїхали медики.

Як лікували хлопця і що сталося зі змією

Сірапхопа доставили у лікарню сусіднього міста Банг Яй. Лікарі наклали хлопцеві три шви на кінчик пеніса та обробили рану від укусу антибіотиком, щоб знищити будь-які бактерії з іклів пітона. Наразі підліток одужує в лікарні.

"Це була лише маленька змія, але її укус був настільки сильним. Я сподіваюсь, що мій член зможе відновитись", – розповів підліток.

Пізніше спеціалісти приїхали до двоповерхового будинку хлопця і розпочали пошук змії, яка все ще була в туалеті. Вони використовували обладнання для вилову змій, щоб спіймати пітона. Плазуна поклали в мішок, перш ніж відпустити назад у ліс. Довжина змії сягала 1,2 метра.

Що розповіла мати хлопця

Перелякана мати Сірапхопа, Сутапат, сказала, що вона все ще дуже вражена цим інцидентом.

"Я не знаю, як змія потрапила до мого будинку. Це могло бути через каналізацію, підключену до туалету. Я знаю, що змія дійсно нашкодила моєму синові, але я відчуваю полегшення, що це був лише неотруйний пітон. Якби це була кобра, син був би мертвий", – розповіла Сутапат.

Мати хлопця додала, що напевно Сірапхоп тепер буде боятися ходити в туалет. Жінка дуже вдячна рятувальникам за те, що вони зловили змію.

Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...