Хіти тижня. "Пекло" на Землі: У Підмосков'ї "швидкі" чекають по п'ять годин у чергах до лікарні (відео)

Щодоби в РФ виявляють більше випадків зараження Covid-19, ніж видужало росіян сумарно з початку пандемії.​

У мережі з'явилося нове відео, як в Росії "швидкі" чекають по п'ять годин у чергах до лікарні. Відповідні кадри розміщено у Telegram-каналі "Бушующий мир", передають Патріоти України.

"Минулої ночі в Ногінську (Московська область) час очікування в черзі на здачу хворих по швидкій допомозі доходив до п'яти годин", - наголошується під відео.

На кадрах, знятих з кабіни медичного автомобіля, видно десятки "швидких", що стоять в очікуванні доступу до лікарні. Щодоби в РФ виявляють більше випадків зараження Covid-19, ніж видужало росіян сумарно з початку пандемії.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...