Хіти тижня. Пенсіонер поширював... карикатуру на Зеленського: Поліція Києва потрапила в скандал (фото)

Правоохоронці затримали чоловіка через газети із політичною антирекламою.

У Києві правоохоронці склали адміністративний протокол на чоловіка, який роздавав газети з політичною антирекламою: в мережі через це вибухнув гучний скандал. Під відповідним постом прес-служби поліції Києва в Facebook з'явилися сотні гнівних коментарів, зазначають Патріоти України.

У повідомленні поліції йдеться, що житель Києва, 1952 року народження, роздавав газети "з образами на адресу кандидатів в народні депутати". Однак при цьому до посту, у вигляді ілюстрації вилучених агітматеріалів, прикладена карикатура з президентом України, Володимиром Зеленським.

На чоловіка склали адміністративний протокол за статтею "Порушення обмежень щодо ведення передвиборної агітації". Йому загрожує накладення штрафу від тридцяти до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Користувачі мережі обурилися діями поліції.

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...