Хіти тижня. Пентхаус Зеленських у Криму: Як виглядає квартира зсередини (фото)

Олена Зеленська придбала житло, де ремонтні роботи ще не були завершені.

Квартира Зеленських у Криму розташована в мальовничому куточку. Ілюстрація: соцмережі.

Знайшлися фото елітної квартири в Криму, яку дружина Володимира Зеленського Олена купила в 2013 році у олігарха і екс-нардепа Олександра Буряка. Фото опубліковані на сайті однієї з ріелторських компаній, які займаються продажем нерухомості в Криму, передають Патріоти України.

"Продається простора трикімнатна квартира в тихому передмісті Ялти, селище Лівадія, розташована серед зелені парку, в престижному житловому комплексі"Імператор ". Квартира розташована на 5 поверсі 5-поверхового клубного будинку або по модному" пентхаус ". Загальна площа квартири 154кв.м", - йдеться в описі на сайті.

На фото видно, що ремонт зроблений тільки частково. Крім того, ріелтори стверджують, що майбутніх власників очікує італійська кухня під замовлення вартістю в 3 мільйони рублів. Також бонусом йде паркомісце.

Ціна квартири — 51,7 мільйонів рублів (близько 800 тисяч доларів). Зазначимо, що дружина Зеленського придбала її в квітні 2013 року за 163 тисячі 893 долара (1 263 долара за квадратний метр), що було істотно нижче ринкової ціни на той момент.


У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...