Хіти тижня. Передавали ложки з рота в рот: Російські спортсменки потрапили в скандал на чемпіонаті Європи (фото, відео)

Данські експерти, норвезький журналіст і гандболістка розкритикували "дурість" та "ідіотизм" спортсменок з РФ та запропонували їх дискваліфікувати.

Гравчині збірної Росії з гандболу потрапили в коронавірусний скандал на чемпіонаті Європи-2020, інформують Патріоти України.

Як повідомляє видання Eurosport, на офіційній сторінці національної команди РФ в Instagram з'явилося кілька відео, на яких спортсменки проводять час за контактними іграми. Під час однієї з них росіянки передавали одна одній ложки з рота в рот.

Контактні гри російських гандболісток

Пізніше ці ролики зникли з акаунту збірної в соціальній мережі, але це не допомогло приховати їх від інших учасників європейської першості. Данські експерти, норвезький журналіст і гандболістка розкритикували "дурість" та "ідіотизм" спортсменок з РФ та запропонували їх дискваліфікувати.

Незважаючи на це, в збірній Росії не вважають, що порушили якісь правила або регламент, провівши загальнокомандні збори в спеціально відведеному для цього місці. На чемпіонаті Європи на рахунку команди з РФ три перемоги в трьох матчах. Вони обіграли Іспанію, Чехію та Швецію та посідають перше місце у своїй групі.

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...

Це може здивувати! Швейцарські вчені назвали оптимальне добове співвідношення сидіння, стояння, сну та активності

вівторок, 7 травень 2024, 0:26

Учені зі швейцарського університету Свінберна з'ясували, що те, як людина проводить свій день, може мати значний вплив на її здоров'я та назвали оптимальне співвідношення сидіння, стояння, сну та активності/ Про це повідомляє Science Alert, передають П...