Хіти тижня. Переймає звички своїх нових родичів - махає хвостом, по-собачому грає в доганялки: Осиротіле теля почало вважати себе собакою після того, як його "усиновила" сім'я вівчарок (фото)

Цуценята також впевнені, що Бадді - їх рідний братик.

 (Фото: Mercury Press)Осиротіле теля, яке живе на фермі у австралійців Корал і Уейна Елджі в штаті Новий Південний Уельс, вважає себе собакою. Як пише видання Metro, після загибелі матері-корови шеститижневого малюка, якого назвали Бадді, подружжя взяло до себе в будинок, передають Патріоти України.

Його вихованням зайнялася німецька вівчарка Бада, у якої нещодавно народилося 11 цуценят. «Бада прийняла Бадді, як свого дванадцятого цуценя», - розповідає подружжя. Цуценята також впевнені, що Бадді - їх рідний братик. А він переймає звички своїх нових родичів - махає хвостом, по-собачому грає в доганялки. Йому також дуже подобається, коли «мама» його вилизує. Доросла вівчарка турбується про своє приймака і супроводжує його всюди.

Теля дуже прив'язане не тільки до собак, але і до своїх господарів і їх дітей. 12-річна Белла і 10-річний Лоусон часто грають з ним.

Спить Бадді на веранді будинку - він уже завеликий для того, щоб із зручністю розміститися в кімнатах. Зараз бичок важить 38 кілограмів. А вага дорослого бика м'ясної породи Санта-Гертруда може перевищувати 610 кілограмів. 52-річна Корал каже, що вони ніколи не пустять Бадді на м'ясо - він завжди буде залишатися їхнім другом, навіть якщо грати з ним стане вже важко.



Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...