Хіти тижня. Перелякані свідки втекли: У Мексиці під час зйомок відео для TikTok випадково застрелили модну блогерку (відео)

Дівчина вирішила розіграти сценку викрадення серійним вбивцею, у якого в руках була заряджена зброя.

У Мексиці випадково застрелили модну 20-річну дівчину-блогера Арелін Мартінес, яка разом з друзями знімала черговий ролик для TikTok. Про це повідомляє Daily Mail, передають Патріоти України.

Інцидент стався 2 жовтня в місті Чіуауа, коли дівчина вирішила розіграти сценку викрадення серійним вбивцею. На передсмертних кадрах видно, що Мартінес сидить поруч з чоловіком, який також виконує роль заручника. На її очах пов'язка. Поруч з ними стоять двоє озброєних людей. Спочатку "жертву" ставлять на коліна і приставляють до її скроні справжню зброю, яка виявилася зарядженою. Згодом в дівчину вистрілили.

Повідомляється, що на місці зйомок були 10 осіб, і всі вони покинули територію будинку, щоб уникнути покарання. За версією прокуратури, учасник зйомки помилково вважав, що зброя не заряджена. Співробітники відомства також мають намір з'ясувати, звідки у чоловіків виявилися автомати і пістолети. Мартінес поховали 5 жовтня, у неї залишилася однорічна дитина.

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...