Хіти тижня. Перетворили на мішень: У Дніпрі невідомі влаштували самосуд над шкуродером

Бажаючи помститися за ненависть до тварин, "судді" цілилися в ноги і область паху догхантера.

У Дніпрі в суботу, 23 листопада, троє молодих людей вирахували чоловіка, який стріляв з пневматичного пістолета по бездомним тваринам і вирішили влаштувати самосуд, передають Патріоти України.

Як повідомив очевидець події Стас Самойленко, троє молодих людей вистежили, хто стріляє по котам і собакам з пневматичної зброї, потім відібрали у кривдника тварин пістолет і перетворили його в мішень. "Цілилися в ноги і область паху, але на їх же щастя є тільки кілька влучень в м'які тканини ніг і сідниць. Чоловік відмовився звертатися в поліцію, а також відмовився від допомоги в супроводі додому", - повідомив очевидець.

Автор поста також акцентує на тому, що самосуд міг закінчитися плачевно. Але очевидцям вдалося розборонити ворогуючі сторони.

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...