Хіти тижня. Перетворили на рабів: У Польщі пан жорстоко побив українських заробітчан (відео)

В інтернеті оприлюднили відео, на якому зафіксовано, як польський пан б'є українських заробітчан. Відповідний ролик розміщено на сторінці "Український мігрант" у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Уже давно настав час відкритого, публічного і дуже неприємного обговорення ставлення польських роботодавців до українських мігрантів", - йдеться у підписі до відео.

Так, на кадрах зафіксовано, як на поле з теплицями, де працюють українські заробітчани, приходить польський пан. Ймовірно, напередодні була сварка, оскільки він вимагає, щоб його не знімали на телефон, кричить на українців і починає їх бити.

Ролик викликав хвилю гніву в мережі.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...