Хіти тижня. Перевірка без попередження: "Ти ох*їв, суч*ра? Ти в цьому житті ще ні*уя не бачив і починаєш мене лікувати", - проректор київського вишу зірвався через розслідування корупції (відео)

Проректор Національного транспортного університету Олександр Булах зірвався на спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції Артема Щербатюка, тому що той розпочав розслідування корупційної схеми, до якої причетний педагог, зазначають Патріоти України.

Відповідне відео хамської поведінки проректора оприлюднили на Youtube-каналі "TN C". Булах накинувся на Щербатюка, тому що останній не попередив керівництво про перевірку, пише Моя Школа.

Ще влітку 2019 року Щербатюку повідомили, що є корупційна схема на списання палива університету. Сотні тисяч літрів бензину, які закуповує виш, списуються на проїзди машин. Проте автомобілі стоять на місці, а за документами – мотають сотні кілометрів у день.

Щербатюк, використовуючи свої посадові повноваження, ознайомився з журналом виїзду\заїзду службових авто і сфотографував його, після чого його викликали до Булаха.

"Що ти за х*йню несеш?", "Хто ти такий, бл*ть, чуєш? Ти що зірочку зловив?", "Ти просто в цьому житті ще ні*уя не бачив і починаєш мене лікувати ще", – такі фрази викрикував Булах Щербатюку.

Під час розмови проректор зізнався, що йому декілька років тому вдалося закрити розслідування правоохоронних органів проти доведеної корупційної справи одного з викладачів-хабарників НТУ. Також Булах погрожував Щербатюку і наголосив на тому, що він "або з ними, або проти них".

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...