Хіти тижня. "Перевірка міст": Скільки коштує відпочинок у Коблево в другій половині літа (відео)

У номері є телевізор, вентилятор, душ, туалет.

Стало відомо скільки коштує відпочинок в українському курорті Коблево на другу половину літа, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Номер стандарт в одному з готелів Коблево обійдеться в 500 гривень за добу. У номері є телевізор, вентилятор, душ, туалет. У цій же базі відпочинку можна відвідати соляну печеру, вартість - 50 гривень за 40 хвилин.

У наступному готелі номер категорії євро-стандарт, на трьох людей, обійдеться в 2198 гривень за добу. А якщо хочете поселитися в котедж, потрібно буде заплатити 3080 гривень. В котеджі дві кімнаті з двоспальними ліжками, кондиціонер, телевізор, кухня, вид на море.

За номер в готелі на другій лінії від моря потрібно віддати 600 гривень. Тут є двоспальне ліжко, маленький диван, ванна, шафа і телевізор.


"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...