Хіти тижня. "Перевтілення легендарної Квітки Цісик": Зірка "Голосу країни" вразила суддів і глядачів (відео)

Талановиту львів'янку з команди тренера Дана Балана називають душею української пісні, перевтіленням легендарної Квітки Цісик.

Оксана Муха

Оксана Муха вразила глядачів і суддів в чвертьфіналі "Голосу країни" виконанням української народної пісні "Ворожка". Співачці надали честь закривати 12-й випуск дев'ятого сезону пісенного шоу, де змагаються найкращі вокалісти України, передають Патріоти України.

"Якщо я переможу - це буде перемога української нації. Що ми себе зрозуміли, ми себе знайшли. Дуже багато людей завдяки "Голосу" почули про цю неймовірну співачку - про Квітку Цісик", - сказала Оксана Муха.

Син Квітки Цісик, Едвард Раковіч висловив підтримку виконавиці, яка популяризує творчість цієї надзвичайної співачки. За його словами, мама б пишалася талантом Оксани та її любов'ю до української музики.

"Надзвичайно дорого читати коментарі військових з передової, які пишуть: дякуємо, що ми почули про Квітку Цісик. Слухаючи її зараз, хоч на який час ми відчуваємо, що війни немає. Для мене такі коментарі на вагу золота", - розповідає вокалістка.

"Я зачарований вами, загіпнотизований кожного разу, коли ви виходите на сцену. В моєму розумінні, ви - справжній скарб у нашому шоу", - сказав Дмитро Монатік.

"Коли ти співаєш, співає душа України", - прокоментував тренер виконавиці Дан Балан.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...