Хіти тижня. Перша леді України викликала ажіотаж у мережі новим образом

Користувачі мережі високо оцінили стримане вбрання дружини Зеленського під час офіційного візиту до США.

Олена і Володимир Зеленський в США

Перша леді України Олена Зеленська 24 вересня викликала ажіотаж в мережі елегантним образом. Вона опублікувала на своїй офіційній сторінці в Instagram знімок, який був зроблений під час прибуття до аеропорту США, куди вона вирушила з президентом Володимиром Зеленським, передають Патріоти України.

Для перельоту Зеленська вибрала класичний бежевий костюм із широкими брюками, чорний лонгслів (водолазка без горла) та взуття без каблука. Образ першої леді доповнили сонцезахисні окуляри та хустка з візерунками і горошком.

Користувачі мережі високо оцінили стримане вбрання дружини Зеленського під час офіційного візиту до США. Також подружній парі побажали удачі. "Яка краса", "Виглядаєте шикарно", "Приємно дивитися", "Добре, що не в босоніжках", "Дуже гарне фото", – відреагували користувачі.


У Раді збираються підвищити виплати одній з категорій пільговиків: Кого стосується

понеділок, 29 квітень 2024, 13:44

В Україні, де частини пенсіонерів можуть урізати пенсію на 50%, народні депутати зареєстрували законопроєкт № 11194, яким планується посилити соціальну допомогу українцям, які постраждали від аварії на Чорнобильській АЕС, передають Патріоти України. За...

“Це нам зв’язує руки": Боєць "Азову" розповів про критичні проблеми українського війська

понеділок, 29 квітень 2024, 13:22

У Збройних силах України часто бувають ситуації, коли зброя є, а снарядів до неї немає, і навпаки. А деякі командири віддають нелогічні накази. Це все "зав'язує" руки бійцям та заважає результативно воювати. Про це боєць 12-ї бригади Національної гвард...